Beveiliging tegen onbedoeld verwijderen
We hebben een beveiligingsmechanisme toegevoegd om het per ongeluk verwijderen van werkinstructies, mappen en artikelcategorieën in uw werkruimte te voorkomen.
Voortaan moet u, voordat u een item verwijdert, de naam ervan typen om te bevestigen. Op die manier is er een extra beveiliging zodat alleen de beoogde items worden verwijderd.
Klik op de onderstaande links om onze handleidingen te bekijken over:
