Een module/add-on/functionaliteit verbergen en weer zichtbaar maken in uw werkruimte
In Azumuta kunt u één of meerdere modules/add-ons/functionaliteiten uit uw workspace verbergen. Als een module/add-on/functionaliteit verborgen is, kan niemand in uw workspace er toegang toe krijgen. Sommige gebruikers doen dit om de volgende redenen:
- Om tijdelijk de complexiteit van het platform te verminderen bij het inwerken van nieuwe medewerkers.
- Om onbevoegde toegang tot bepaalde modules/add-ons/functionaliteiten te voorkomen.
- Om een specifiek probleem/bug op het platform te onderzoeken of op te lossen.
- En om diverse andere redenen.
En natuurlijk kunt u verborgen items op elk moment weer zichtbaar maken.
Een hele module/add-on uit uw workspace verbergen
Hiermee verbergt u een hele module/add-on (en al zijn functies) uit uw workspace. Zo doet u dat:
- Klik op Gebruikers onder Beheer.
- Klik op Rechten.
- Selecteer het tabblad met de naam van de module/add-on die u wilt verbergen.
- Klik op het oog-icoon naast Algemeen. Kies vervolgens een van de volgende opties:
- Als u Uitgeschakeld kiest, wordt die module/add‑on verborgen.
- Als u Uitgeschakeld met teaser kiest, worden alle functies van die module/add‑on verborgen en vervangen door een teaser voor die module/add‑on. Bijvoorbeeld: hieronder ziet u de teaser van de Audits & Digital Checklists-module:
Opmerking: In tegenstelling tot de vier modules en de Continuous Improvement add‑on is er geen apart module/add‑on-tabblad voor de Dashboards add-on. Als u de Dashboards add‑on volledig uit uw workspace wilt verbergen, moet u deze als functionaliteit verbergen op drie afzonderlijke tabbladen: Quality Management, Audits & Digital Checklists en Continuous Improvement. Raadpleeg de onderstaande sectie om te zien hoe u een functionaliteit uit uw Azumuta-workspace kunt verbergen.
Een functionaliteit uit uw workspace verbergen
Naast het verbergen van een hele module/add‑on kunt u ook een Azumuta-functionaliteit (bijv. docx-rapportage, Time Study, enz.) uit uw workspace verbergen. Zo doet u dat:
- Klik op Gebruikers onder Beheer.
- Klik op Rechten.
- Klik op het module/add‑on-tabblad dat de functionaliteit bevat die u wilt verbergen.
- Klik op het oog-icoon naast het onderwerptabblad met de naam van de functionaliteit die u wilt verbergen. Kies vervolgens een van de volgende opties:
- Als u Uitgeschakeld kiest, wordt die functionaliteit verborgen.
- Als u Uitgeschakeld met teaser kiest, wordt die functionaliteit verborgen en vervangen door een teaser van die functionaliteit. Bijvoorbeeld: hieronder ziet u de teaser van de Time Study-functionaliteit:
Een verborgen module/add‑on/functionaliteit in uw workspace weer zichtbaar maken
- Klik op Gebruikers onder Beheer.
- Klik op Rechten.
- Navigeer naar het tabblad/onderwerptabblad met de naam van de module/add‑on/functionaliteit die u wilt weer zichtbaar maken.
- Klik op het doorstreepte oog-icoon (als het verborgen was) of het pijl-omhoog-icoon (als het met een teaser verborgen was).
- Klik op Ingeschakeld.

