Goedkeuring door meerdere personen inschakelen

Bijgewerkt

Standaard is de goedkeuring door één persoon op elke werkinstructie van toepassing. Om de goedkeuring door meerdere personen te activeren, moet u deze eerst configureren. De goedkeuring door meerdere personen kan op de volgende niveaus worden geconfigureerd:

  1. Article Category: De goedkeuring door meerdere personen wordt automatisch geconfigureerd voor alle werkinstructies die aan deze artikelcategorie zijn toegewezen. Zo hoeft u het slechts één keer te configureren in plaats van handmatig in elke werkinstructie. Deze functionaliteit bestaat echter alleen als u toegang heeft tot de Quality Management-module.
  2. Folder: Vergelijkbaar met het niveau van de artikelcategorie: de goedkeuring door meerdere personen wordt automatisch geconfigureerd voor alle werkinstructies die aan deze map zijn toegewezen. Zo hoeft u het slechts één keer te configureren in plaats van handmatig in elke werkinstructie.
  3. Work Instruction: De goedkeuring door meerdere personen wordt alleen ingeschakeld voor deze specifieke werkinstructie.

Opmerking: Als er nog geen approval flow bestaat, moet deze eerst worden aangemaakt. Zie how to create an approval board and flow.

Approvals Blocked While Long-Running Operations Run

Terwijl een documentimport, werkinstructieversie-import (Import new version), Content Sync of opslaan wordt uitgevoerd op een werkinstructie, zijn de Approve- en Import-knoppen uitgeschakeld. Dit geldt wanneer u een werkinstructie goedkeurt (door één persoon of door meerdere personen), niet alleen wanneer de goedkeuring door meerdere personen is ingeschakeld.

Beweeg de muis erover of bekijk de tooltip naast de uitgeschakelde knop voor de reden. Exacte meldingen zijn onder andere:

  • Work instruction is being synced... with the subline You can approve it once this is finished
  • Work instruction is being imported... with the subline You can approve it once this is finished
  • Work instruction is being saved...

Wacht tot de bewerking is voltooid voordat u opnieuw goedkeurt of importeert.

Enable multi-person approval on an article category

  1. Click Quality Management.
  2. Click Quality Procedures.
  3. Click the (three-dot) icon next to the article category title and click Edit article category.
  4. Click the dropdown menu under Approval flow.
  5. Select the approval flow.
  6. Click Save to confirm.

De goedkeuring door meerdere personen is nu ingeschakeld voor alle werkinstructies die aan deze artikelcategorie zijn toegewezen.

Opmerking: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als u toegang heeft tot de Quality Management module. U kunt contact met ons opnemen via sales@azumuta.com voor meer informatie.

Enable multi-person approval on a folder

  1. Go to the targeted folder.
  2. Click the (three-dot) icon next to the work instruction title and click Edit folder.
  3. Click the dropdown menu under Approval flow.
  4. Select the approval flow.
  5. Click Save to confirm.

Enable multi-person approval on a work instruction

U kunt ook de goedkeuring door meerdere personen inschakelen voor een specifieke werkinstructie.

  1. Go to the targeted work instruction.
  2. Click the (three-dot) icon next to the work instruction title and click Edit work instruction.
  3. Click the dropdown menu under Approval flow.
  4. Select the approval flow.
  5. Click Save to confirm.